Що та як приготувати для останнього прийому їжі.
5 рецептів корисної вечері - СПОРТ
У вечірній час краще виключити вуглеводи або хоча б максимально урізати їх. На вечерю рекомендується готувати білкову їжу з невеликою кількістю жиру, яка надасть почуття насичення до ранку. «Ваш спорт» підібрав цікаві та швидкі рецепти вечерь.
Зміст
1. Омлет із сиром

Неймовірно ніжний і ситний омлет здивує пишнотою та легкістю. Начинка може бути будь-якою: сир, печериці, шинка, томати - все, що захочете.
Додавайте свої сайти безкоштовно до Безкоштовний каталог сайтів, щоб збільшити їхню видимість.
Що знадобиться:
- яйця – 3 штуки;
- молоко - 40 мл;
- сир або інша начинка - 50 г;
- сіль;
- зелень (суха чи свіжа).
Спочатку розділіть білки і жовтки. Збийте міксером або блендером до стану густої білої піни. Додайте зелень, молоко, перемішайте виделкою. кришкою ще пару хвилин.
Готовий омлет розріжте навпіл, покладіть на половину начинку, наприклад, скибочки сиру, і накрийте другою половиною.
2. Котлети з тунця

Готуються дуже швидко із консервованого філе тунця. Котлети поєднують у собі білки, жири та вуглеводи, тому варити гарнір необов'язково. Достатньо подати з нарізаними свіжими овочами.
Що знадобиться:
- яйця – 3 штуки;
- тунець - 3 банки;
- морква;
- цибуля;
- сіль, приправи на смак.
Злийте рідину з банок і подрібніть вилку філе. Додайте яйця, дрібно натерту моркву, дрібно нарізану цибулю, сіль та спеції. Перемішайте до однорідності. Сформуйте з маси котлети і обсмажте з двох сторін під кришкою.
3. Салат з індички та буряка

Відмінний збалансований салат, який підійде на вечерю після тренування. Замість індички можна використовувати курку.
Що знадобиться:
- варене філе індички - 300 г;
- буряк;
- волоський горіх - 100 г;
- сметана - 2 столові ложки;
- часник до смаку;
- сіль, спеції.
Наріжте філе невеликими кубиками. Подрібніть горіхи, натріть на терці буряки та часник. Змішайте усі інгредієнти. Посоліть, приправте та заправте сметаною.
4. Курячі котлети у духовці

Замість курячого можна взяти рибне філе. Також підійде індичка. Подавайте котлети до овочевого салату.
Що знадобиться:
- куряче філе - 500 г;
- яйце;
- кефір - 50 мл;
- цільнозернове борошно - 3 столові ложки;
- свіжа зелень;
- сіль, спеції.
Дрібно наріжте філе або подрібніть блендером. Наріжте зелень і разом з кефіром, яйцем, борошном додайте до м'яса. Посоліть, приправте та перемішайте. Викладіть ложкою на деко невеликі котлети. Запікайте півгодини за 180 градусів.
5. Піца на кабачковій основі

Такою піцею можна не боятися зіпсувати фігуру. Начинку кладіть до смаку. Наприклад, додайте м'ясо - шматочки вареного філе або шинку. Не забувайте, що додаткові інгредієнти додають поживності.
Що знадобиться:
- кабачок - 300 г;
- яйце - 2 штуки;
- вівсяне борошно - 3 столові ложки;
- сир - 30 г;
- печериці - 100 г;
- томат;
- зелень;
- сіль|соль|, перець.
Вівсяне борошно вийде з пластівців: подрібніть їх у кавомолці чи блендері. Для основи натріть кабачок на великій тертці. Додайте яйця, борошно, посоліть, поперчіть і перемішайте. Тісто, що вийшло, розподіліть у формі рівномірним шаром і поставте в духовку на півгодини при 180 градусах. На основу викладіть шарами печериці, томати, зелень. Зверху посипте тертим сиром. Надішліть в духовку ще на 10 хвилин.
Що готуєте на вечерю? Поділіться у коментарях улюбленими рецептами.